Zo bieden wij u een keuze: een persoonlijk advies, een overzicht van de laatste ontwikkelingen of een overzicht van de belangrijkste tests. Als u geïnteresseerd bent in een office PC die wordt aangedreven door de nieuwste en beste Intel-processor, dan bent u in geluk! We hebben twee soorten office-pc's in de aanbieding: (i) Intel® Core™ i5- i7- en i9-processors; en ii) Intel® Celeron™ of Celeron J1900-processors. Daarnaast biedt ons lab Intel® Pentium®, Pentium® of Celeron™ J1800-processors, die kunnen worden gebruikt voor testen of prototypen. Voor meer informatie over de verschillende processortypes, kijk op de Intel® Celeron J1900 Technology Preview blogpost.

Kantoor Labs bestaat al heel lang, we hebben met veel bedrijven samengewerkt en hebben enorm veel ervaring in de IT- en computerindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van bedrijven met pc-product testen en ook voor het vinden van de beste pc-hardware en componenten. We verkopen ook pc's en laptops, evenals pc-hoesjes.

Jullie zijn de echte helden om dit te doen. Als u onze inspanningen wilt ondersteunen om uw werk en leven gemakkelijker en gemakkelijker te maken, overweeg dan een kleine donatie om ons te helpen. Bedankt :)

Als je me niet kent, dan weet je waarschijnlijk dat ik al meer dan 20 jaar een professionele ontwerper, fotograaf en IT-specialist ben. Maar dit is niet de reden waarom ik heb besloten om deze blog te schrijven over mijn ervaringen op de werkplek. Voor mij is het werk zelf slechts een deel van de vergelijking. Ik denk dat wat echt telt zijn de positieve voordelen die u ontvangt als je komt om te werken op het werk. De dingen die u helpen slagen, helpen u meer gedaan te krijgen en bij te dragen aan uw succes. Ik zal me richten op dat onderwerp en niet alleen op het werk.

Ik werk bij een bedrijf dat meer dan 5.000 medewerkers in Nederland heeft.

Op het eerste gezicht, u verrast worden door de kosten. Immers, de meerderheid van de office pc's zijn niet ontworpen om lang mee te gaan, vooral de hogere end ones. Maar in feite vonden we het kantoor pc's we getest waren niet alleen functioneel, maar eigenlijk echt heel aantrekkelijk. Dit is waarom. Lees meer »

Nieuw product: Laptop Case Voor $ 99 Ik ben niet zeker of dit een nieuw geval, maar ik weet zeker dat het een zeer goede. Het is een zeer mooi en gemakkelijk te behandelen geval dat is een echte plus, en voor degenen die graag een deksel op een laptop, deze zaak is geweldig. Deze laptophoes bevat voldoende ruimte om al uw apparatuur op te bergen. Als je ooit hebt willen een laptop deksel op uw bureaublad, u het doen met deze zaak. Lees meer »

Hoe krijg je nieuwe laptop laptop hoesje? Dit is een eenvoudige stap-voor-stap video voor degenen onder u die willen hun nieuwe laptop laptop geval te krijgen. Wij zijn de beste Laptop Laptop case.