Mijn motto is "wees aardig en geef terug" en ik zal proberen om deze ene blog te houden voor goede redenen:

Je hoeft niet alle berichten zelf te maken. Ik heb gepost een paar in de comments om te helpen verspreiden het woord. Als u meer wilt leren, check out mijn blog voor hetzelfde onderwerp, dat is up and running sinds 2008. Ik hoop dat je er net zoveel plezier aan beleeft als ik, en ik zie je de volgende keer. Ik ben ook momenteel bezig met een nieuwe site voor mijn persoonlijke blog, "CoderDojo", die is te wijten aan live te gaan op 12 maart en zal al mijn codering tips, technieken en video's. Het is echt belangrijk dat je mijn blog regelmatig te controleren, want ik schrijf meestal berichten over een bepaald onderwerp om de paar dagen, en ik zal meestal van tevoren bijwerken met nieuwe informatie over mijn werk, dus als je wilt blijven bijgewerkt, moet je het vaak te controleren.

Mijn passie

Mijn passie is om uit te vinden hoe het kantoor pc's kunnen hun doelen te bereiken met hun kantoor pc's. Ik denk dat als je erachter komt wat de juiste werkplek is voor uw werk zal u een meer effectieve werknemer op de lange termijn en productiever werknemer.

Over office pcs office pc's worden gebruikt voor zowel werk als recreatie. Ik gebruik een aantal verschillende office pc's voor verschillende toepassingen. Ik gebruik mijn desktop-pc als mijn belangrijkste werkstation. De office-pc's die ik gebruik zijn: Microsoft Office

2010 voor het werk. Office 2010 op een iMac of MacBook Pro voor persoonlijk gebruik. Mijn desktop computer heeft een Intel Core i7-3770K CPU. Ik voer een paar applicaties op deze pc, waaronder LibreOffice, iPhoto en Video Studio. Ik ben bezig met een Windows 10 Home-editie met 64-bits. Voor gaming gebruik ik een GeForce GTX 970 in SLI met een paar GeForce GTX 10

Mijn vader vertelde me altijd dat hij zijn eigen kamer en zijn werk had. Op die manier hoefde hij nooit het kantoor te verlaten, hoefde hij nooit buiten het kantoor te gaan en had hij altijd zijn eigen bureau. In het afgelopen jaar had hij een zwaar ongeval en raakte ernstig gewond. Hij had de meeste ledematen verloren bij dat ongeluk. We moesten ons huis verlaten om hem in het ziekenhuis te helpen. Hij moest thuis wonen om er zeker van te zijn dat hij de juiste behandeling kreeg.

Dus besloot ik om te proberen om mijn eigen kantoor te bouwen, begon ik een Facebook-pagina om te helpen en om hulp te vragen. Toen ik met dit project begon, wilde ik iets maken om mijn vader te helpen. Ik moest iets voor hem doen en om dat te doen moest ik de juiste plek vinden. Ik vond deze plek en het is perfect.

Mijn Ebook, die heet 'Windows XP Test Setup' is uitgebracht als een vrije software en ik hoop dat je het nuttig vindt, want het is mijn eerste boek.

Dus hier is mijn verhaal. Ik begon deze blog als een hobby met slechts een paar Windows XP-computers in mijn kantoor. Het was 10 jaar geleden dat ik had gewerkt aan Windows XP, zodat de oude versie van mijn desktop was echt oud en erg stoffig en met veel krassen. Na enige tijd heb ik besloten om het schoon te maken en een leuke plek voor mezelf te creëren waar ik mijn projecten kon presenteren. En daarna heb ik besloten om een Windows XP blog te maken. En dat deed ik. Sinds het begin heb ik het creëren van blogs vanaf nul en het was ook een van de belangrijkste redenen waarom ik in staat was om deze blog te maken. En de tweede reden was mijn Windows XP blog was niet erg groot.

Ik ben geboren in Antwerpen in 1992. Na mijn werk in het bedrijfsleven in Nederland en België ben ik het onderwerp gaan onderzoeken en ben ik erover gaan schrijven.

Mijn werk is altijd gericht op het ontwerp van kantooromgevingen, de manier waarop ze eruit zien en hoe ze functioneren. Mijn passie voor design is altijd gericht op kwaliteit, eenvoud en functionaliteit. Ik heb gewerkt met veel verschillende bedrijven door de jaren heen en ik denk dat ik een zeer goede kennis over de manier waarop een modern kantoor zou moeten zijn. Ik ben nog steeds gepassioneerd door design en design onderwijs. Ik werk met veel verschillende klant- en designscholen en ben meerdere malen bekroond met een International Design Award en een French Design Award. In mijn leven als ontwerper hoor ik altijd graag over de nieuwe dingen die er gaande zijn in design.